Kontrollera anslutningen till Kaspersky Security Network

Anslutningen till Kaspersky Security Network kan ha förlorats av följande skäl:

Licensnyckelproblem har identifierats (till exempel har nyckeln lagts till i avvisningslistan).

Kontrollera anslutningen till Kaspersky Security Network:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på Knappen Inställningar i den nedre delen av huvudfönstret.

Detta öppnar fönstret Inställningar.

Gå till SäkerhetsinställningarKaspersky Security Network.

Fönstret Kaspersky Security Network visar status för anslutningen till Kaspersky Security Network.

I vissa fall kan Kaspersky tillfälligt begränsa förfrågningar till Kaspersky Security Network gällande filers rykten. När tillfälliga begränsningar gäller för en begäran hos Kaspersky Security Network visas motsvarande meddelande.